Bij EBN Veiligheidsdienst heeft u alle diensten voor beveiliging onder één dak

De voordelen?
  • Efficiënter: één accountmanager voor alle beveiligingsvraagstukken, waarmee wij zorgdragen voor ontwerp, installatie, onderhoud en alarmopvolging.
  • Effectiever: door maatwerkoplossingen is het beveiligingsplan toegespitst op uw behoeften en bedrijfsvoering. De beveiliger is altijd op de hoogte van uw veiligheidsrisico’s.
  • Snellere informatie-uitwisseling: aansturing vanuit één meldkamer voor alle disciplines met een landelijk dekkend netwerk waardoor wij altijd snel ter plaatse zijn.
Meldkamer EBN Breda

Hoe werken wij?

Beveiliging is een actief proces dat vraagt om een gestructureerde sturing in de vorm van analyses, assessments en maatregelen voor de operationele uitvoering, evenals regelmatige monitoring. EBN is het juiste aanspreekpunt voor het analyseren en inrichten van de totale beveiligingsketen.

Wij kunnen u en uw bedrijf een uitgebreid totaalpakket bieden – van zorgvuldige planning tot effectieve implementatie. Voor elke opdracht wordt een uitgebreide risicoanalyse en veiligheidsconcept opgesteld, waarbij wij zorgdragen voor uitvoering en coördinatie.

De beveiligers van EBN staan 24 uur per dag, 365 dagen per jaar voor u klaar en zorgen voor de veiligheid van uw eigendommen. Door onze landelijke dekking met regionale partners zijn wij bekend met de lokale omstandigheden en ontwikkelen wij een daarop afgestemd beveiligingsconcept.

Daarnaast hebben wij de kennis van de nieuwste innovaties op gebied van beveiligingstechniek en zijn wij in staat deze te implementeren.

Onze werkwijze kenmerkt zich door persoonlijk advies over alle beveiligingsvraagstukken en het ontwikkelen van een gedetailleerd en op maat gemaakt beveiligingsplan.

Wilt u meer weten over onze diensten op het gebeid van totale beveiliging?

Dat vraagt om een uitgekiend beveiligingsplan met maatregelen op organisatorisch, bouwkundig en elektronisch gebied.

EBN Veiligheidsdienst maakt dat plan om er voor te zorgen dat alle beveiligingsmaatregelen op elkaar zijn afgestemd en samen het maximale uit de beveiliging halen.

Neem contact op

Wil je meer weten over werken bij EBN Veiligheidsdienst?

EBN is altijd op zoek naar nieuwe medewerkers..

Neem contact op