Alarmsystemen

EBN voorziet in alarmsystemen voor particulieren, bedrijven en instellingen. Met onze beveiligingsoplossingen wordt een poging tot inbraak snel gedetecteerd en voldoet u aan de eisen van uw verzekeraar. Voor elk risico hebben wij een oplossing.

Beveiliging is maatwerk en daarom altijd passend bij uw wensen. Van keuze uit een draadloos of bedraad alarmsysteem tot gebruik van een app op uw smartphone. Er zijn voldoende mogelijkheden.

Onze alarmsystemen zijn eenvoudig uit te breiden en te integreren met meerdere sensoren, rookmelders, camerasystemen en overige componenten.

Alarmsystemen EBN-Breda-1

 

 

Alarmsystemen EBN Breda-2

De voordelen van een alarmsysteem

  • Preventieve werking
  • Detectie in een vroeg stadium van (poging) tot inbraak
  • Koppeling met alarmcentrale
  • Bediening via de handige app, overal te wereld
  • Voldoet aan de eisen van verzekeraars
  • Hoger gevoel van veiligheid

 

 

Installatie en onderhoud

Of u nu kiest voor een bedraad of draadloos alarmsysteem; wij verzorgen de volledige installatie en geven u uitgebreid uitleg over de functionaliteiten en werking van het systeem.

Om uw alarmsysteem optimaal te laten werken adviseren wij preventief jaarlijks onderhoud te laten verrichten. Onze monteurs upgraden het alarmsysteem en voorzien deze indien nodig van nieuwe software. Tevens wordt het systeem gereinigd en de accu getest op capaciteit.

Wilt u meer informatie over een alarmsysteem op maat? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Reclame-schild EBN Breda

Dat vraagt om een uitgekiend beveiligingsplan met maatregelen op organisatorisch, bouwkundig en elektronisch gebied.

EBN Veiligheidsdienst maakt dat plan om er voor te zorgen dat alle beveiligingsmaatregelen op elkaar zijn afgestemd en samen het maximale uit de beveiliging halen.

Neem contact op