U wilt dat uw klanten, medewerkers en eigendommen altijd veilig zijn en tegelijkertijd dat uw bedrijf een aangenaam, toegankelijk en open karakter heeft. EBN benadert veiligheid vanuit een integrale visie, waarbij we onze opdrachtgevers volledig ontzorgen. We verzorgen de beveiliging en bewaking voor zowel afzonderlijke bedrijven als voor bedrijventerreinen

Bedrijfsbeveiliging

Bij EBN heeft u als ondernemer alle specialismen onder een dak. We zetten beveiligers, receptionistes en huismeesters in. We verrichten surveillances, doen security audits en schrijven beveiligingsplannen. We trainen front desk-medewerkers in security awareness en het omgaan met agressie. Verrichten recherche-onderzoek bij fraude of derving. Installeren toegangscontrolesystemen, intelligente camera’s en alarminstallaties. En kunnen vanuit onze moderne meldkamer op afstand toezicht houden, mobiel surveillanten aansturen, videosurveillances uitvoeren en zelfs leveranciers toegang verlenen en volgen.

Beveiliging Bedrijventerreinen

Veel bedrijventerreinen hebben te maken met inbraken, vernieling en brandstichting. Met elkaar kunnen ondernemers meer bereiken dan individueel. Collectieve beveiliging houdt bovendien de kosten laag. EBN verzorgt al vele jaren de beveiliging en bewaking op industrieterreinen en bedrijventerreinen. Naast de alom bekende mobiele surveillance houden de centralisten van de meldkamer met behulp van geavanceerde beveiligingscamera’s een oogje in het zeil, 24 uur per dag, 7 dagen per week.

Dat vraagt om een uitgekiend beveiligingsplan met maatregelen op organisatorisch, bouwkundig en elektronisch gebied.

EBN Veiligheidsdienst maakt dat plan om er voor te zorgen dat alle beveiligingsmaatregelen op elkaar zijn afgestemd en samen het maximale uit de beveiliging halen.

Neem contact op