Slimme Camerasystemen

Stap in de toekomst van beveiliging met slimme camerasystemen van EBN Veiligheidsdienst.

Ontdek geavanceerde beveiligingstechnologieën voor zowel bedrijven als particulieren, waarbij onze expertise en ervaring ervoor zorgen dat alle facetten naadloos op elkaar aansluiten.

Na een grondige analyse van uw bedrijfspand of woning presenteren wij op maat gemaakte oplossingen met gebruik van cutting-edge producten die innovatie ademen.

Camerasystemen EBN Breda -1
Camerasystemen EBN Breda -2

Kenmerken van onze slimme camerasystemen:

  1. Detectiemogelijkheden en thermische camera’s: Van geavanceerde detectiemogelijkheden tot thermische camera’s met warmtebeeld voor buitenterreinen; wij bieden oplossingen die anticiperen op de toekomst van beveiliging.
  2. Integratie met alarmsystemen en meldkamer: Een naadloze integratie met uw alarmsysteem en onze geavanceerde meldkamer versterkt de beveiliging van uw bedrijf.
  3. Flexibele huur- en koopopties: Kies voor de flexibiliteit van huren of kopen, afgestemd op uw behoeften en budget.
  4. Overal live beeld: Geniet van gemoedsrust met overal toegang tot live beelden via onze gebruiksvriendelijke website of app.
  5. Modulaire uitbreiding: Breid uw beveiliging uit met extra camera’s, zodat uw systeem meegroeit met uw behoeften.

EBN Veiligheidsdienst staat voor innovatie in beveiliging. Neem de regie over uw veiligheid met onze slimme camerasystemen. Ontdek meer over onze mogelijkheden en neem vandaag nog contact met ons op.

Dat vraagt om een uitgekiend beveiligingsplan met maatregelen op organisatorisch, bouwkundig en elektronisch gebied.

EBN Veiligheidsdienst maakt dat plan om er voor te zorgen dat alle beveiligingsmaatregelen op elkaar zijn afgestemd en samen het maximale uit de beveiliging halen.

Neem contact op

Wil je meer weten over werken bij EBN Veiligheidsdienst?

EBN is altijd op zoek naar nieuwe medewerkers.

Neem contact op