De EBN-Groep is opgericht in 1919 en is een familiebedrijf. Inmiddels staat de derde generatie aan de leiding van het bedrijf.

EBN staat oorspronkelijk voor Eerste Bredase Nachtveiligheidsdienst, één van de eerste particuliere beveiligingsdiensten in Nederland. De oorspronkelijke benaming wordt overigens niet meer gebruikt gezien de breedte van zowel de dienstverlening als de uitbreiding van het werkgebied waarin de organisatie ontwikkeld is.

Met ruim 260 medewerkers en een totaalpakket aan beveiligingsdiensten biedt EBN een sterke ondersteuning voor haar klanten. De onderneming heeft een landelijke vergunning en verzorgt met haar partners in geheel Nederland haar dienstenverlening. Wij bieden de totale integrale beveiligingsketen en hebben zodoende voor elk beveiligingsprobleem een effectieve en efficiënte oplossing.

EBN is door het Ministerie van Justitie, onder nummer ND 15, toegelaten als particuliere beveiligingsorganisatie.

EBN, al bijna 100 jaar uw beveiliger

Onderdeel van de EBN-groep zijn:

  • EBN Veiligheidsdienst
  • Certa Beveiliging
  • RAN Bewaking
  • EBN Parkeerbeheer
  • EBN Services
  • Instituut voor Bedrijfsopleidingen (IVBO)
Certa Beveiliging

Certa Beveiliging bestaat inmiddels 15 jaar, tot 2005 als zelfstandige onderneming en aansluitend als onderdeel van de EBN-groep. Certa heeft een grote klantenkring in Roosendaal en de diverse omliggende gemeenten. Certa is werkzaam in het werkgebied Bergen op Zoom – Roosendaal – Etten-Leur.

RAN Bewaking

Ran Bewaking is in 1986 opgericht. RAN richt zich op het werkgebied regio Oosterhout. Sinds 2010 is RAN Bewaking onderdeel van de EBN-groep.

EBN Parkeerbeheer

EBN parkeerbeheer is opgericht in 1993 als antwoord op de toenemende vraag op gebied van parkeren. Parkeercontrole door een BOA-opgeleid persoon en het beheren van parkeergelegenheden worden door EBN parkeerbeheer verzorgt. Van intercomverbinding tot de volledige telling en afstorting van de parkeergelden.

 

EBN Services

Binnen EBN Services staat Hospitality centraal. EBN Services werkt met servicemedewerkers die bijzonder alert en discreet zijn. Na selectie in samenspraak met u wordt waar nodig training op maat gegeven. De verschillende belevingsmomenten die een bezoeker ervaart – van het telefonisch contact tot en met het vertrek na een bezoek aan uw organisatie – staan hierin centraal. Evenals uw kernwaarden, omgeving en processen. Alle servicemedewerkers zijn in het bezit van een security awareness certificaat.

IVBO

IVBO – instituut voor bedrijfsopleidingen is een instituut dat opleidingen verzorgt op het gebied van Orde en Veiligheid. IVBO beschikt over een gedegen kennis van beveiliging en over aan beveiliging gerelateerde opleidingen. Veel van onze docenten hebben praktijkervaring in de beveiligingsbranche opgedaan of in gerelateerde overheidsdiensten. Het doel van IVBO is bij te dragen aan kwaliteit en vakmanschap in de beveiligingsbranche en daardoor de beveiliging op een nog hoger niveau te brengen.

Sinds kort zijn Hospitality-trainingen toegevoegd aan de cursussen. In deze training staan de twee V’s, van vriendelijkheid en veiligheid centraal.

Dat vraagt om een uitgekiend beveiligingsplan met maatregelen op organisatorisch, bouwkundig en elektronisch gebied.

EBN Veiligheidsdienst maakt dat plan om er voor te zorgen dat alle beveiligingsmaatregelen op elkaar zijn afgestemd en samen het maximale uit de beveiliging halen.

Neem contact op