Beveiliging en bewaking

Investeren in veiligheid is een absolute noodzaak voor winkeliers en horecaondernemers. De gemeente heeft weliswaar de regie op veiligheid, maar verwacht van u als ondernemer dat u zelf verantwoordelijkheid neemt voor het creëren van een veilig winkelgebied. Dat heeft ook duidelijke voordelen voor u. Een veilig ondernemersklimaat leidt tot minder schade en meer omzet.

Vaak horen we van ondernemers dan zij opzien tegen de kosten van beveiliging en bewaking, maar met simpele oplossingen valt al veel te bereiken. Wij adviseren u graag en kunnen de beveiligingsmaatregelen ook voor u uitvoeren.

Ondernemersverenigingen; samen sterk voor veiligheid

Samenwerking met andere ondernemers in een gebied kan ook veel opleveren. Dat is niet alleen goed voor u als ondernemer, maar draagt ook bij aan de veiligheid van bezoekers, klanten en werknemers. Voor ondernemersverenigingen verzorgen wij o.a. de collectieve beveiliging als totaal pakket, inclusief de alarmopvolging en de meldkamerdiensten. Uw leden hebben één aanspreekpunt en wij zijn volledig op de hoogte van alle bijzonderheden in uw omgeving.

Dat vraagt om een uitgekiend beveiligingsplan met maatregelen op organisatorisch, bouwkundig en elektronisch gebied.

EBN Veiligheidsdienst maakt dat plan om er voor te zorgen dat alle beveiligingsmaatregelen op elkaar zijn afgestemd en samen het maximale uit de beveiliging halen.

Neem contact op