EBN zet zich niet alleen in voor de veiligheid van ondernemers, maar ook voor particulieren. Iedere dag, avond en nacht rijden er verscheidene surveillanceauto’s rond. Zij zorgen voor veiligheid bij bedrijven en op bedrijventerreinen, maar kunnen ook worden ingezet voor preventief toezicht in wijken. EBN fungeert dan als de extra oren en ogen in de buurt. Dankzij preventief toezicht voelen mensen zich prettiger in hun woon- en leefomgeving. Door ons uitgebreide netwerk zijn we, als er een melding komt, altijd snel ter plaatse.

Veilig thuis met intercomservice

We willen veilig kunnen wonen en ons onbekommerd kunnen bewegen over straat. Naar mate we ouder worden neemt het belang hiervan toe. We worden immers kwetsbaarder en zijn sneller doelwit van criminelen, thuis en onderweg. Nu Nederland in hoog tempo vergrijst en het beleid van de overheid erop is gericht dat we zolang mogelijk thuis blijven wonen, is het veiligheidsgevoel hoog houden een belangrijke uitdaging. Een van de diensten die EBN in dat kader aan het ontwikkelen is, is intercomservice. Als er ’s avonds iemand voor uw deur staat en u vertrouwt het niet, dan kan een centralist vanuit de meldkamer via een video-intercom meekijken en advies geven.

Vereniging van eigenaren (VVE)

In appartementengebouwen wordt regelmatig ingebroken. Inbrekers komen er relatief eenvoudig binnen via de hoofdingang of andere gemeenschappelijke ingangen zoals garages, kelders of branddeuren. Voor de VvE’s verzorgt EBN beveiligingsoplossingen waaronder aansluiting van de brandmeldinstallaties in de parkeergarages, de aansluiting van de inbraaksystemen en de eventuele eerstelijns storingsopvolgingen en/of alarmopvolging.

Wijkbeveiliging

Wanneer het gevoel van onveiligheid in een wijk toeneemt, of de misdaadcijfers stijgen, biedt EBN uitkomst. Met mobiele surveillance en alarmopvolging verzorgen wij een veilige en leefbare wijk, zorgen wij preventief voor een afschrikkend effect op criminaliteit en kunt u weer met een gerust hart wonen. Dankzij onze aanwezigheid en snelle responstijden heeft u altijd een vertrouwd gezicht bij u in de buurt.

Dat vraagt om een uitgekiend beveiligingsplan met maatregelen op organisatorisch, bouwkundig en elektronisch gebied.

EBN Veiligheidsdienst maakt dat plan om er voor te zorgen dat alle beveiligingsmaatregelen op elkaar zijn afgestemd en samen het maximale uit de beveiliging halen.

Neem contact op