Een van de oudste en meeste bekende diensten van EBN Veiligheidsdienst is de mobiele surveillance. Deze bestaat uit vele onderdelen waarvan preventieve beveiliging, alarmopvolging, bedrijfs -opening en -sluiting een aantal zijn. .

Controleronde

EBN Veiligheidsdienst verzorgt voor veel bedrijven en (zorg-)instellingen de bewaking via interne en externe controleronden. Op wisselende tijdstippen wordt het pand extern, binnen de hekwerken of intern gecontroleerd op onregelmatigheden (of risico’s daarop). Bij verdachte omstandigheden onderneemt de beveiliger direct zelf actie en/of vraagt assistentie aan.

Openingen

Alle openingswerkzaamheden worden mede uitgevoerd en/of begeleid door onze beveiligingsmedewerkers. Tijdens de openingsronde wordt het pand extern gecontroleerd op onregelmatigheden, de deuren ontsloten en de verlichting aangedaan. Door goede ondersteuning kan uw personeel met een gerust gevoel de werkdag starten.

Brand- sluitronde

Ook bewaking via brand- en sluitingsrondes neemt EBN Veiligheidsdienst voor haar rekening. De sluitingsbegeleiding wordt op de afgesproken dagen en tijden uitgevoerd. Een greep uit onze werkzaamheden:

  • Controle van de correcte afsluiting van alle toegangsdeuren en tussendeuren,
  • Uitzetten van verlichting
  • Controle op brandgevaarlijke situaties
  • Controle op in en opklimmogelijkheden
  • inschakelen van het alarmsysteem na de controleronde

Dat vraagt om een uitgekiend beveiligingsplan met maatregelen op organisatorisch, bouwkundig en elektronisch gebied.

EBN Veiligheidsdienst maakt dat plan om er voor te zorgen dat alle beveiligingsmaatregelen op elkaar zijn afgestemd en samen het maximale uit de beveiliging halen.

Neem contact op