EBN Veiligheidsdienst biedt u geavanceerde mobiele alarm- en camerasystemen, perfect geschikt voor beveiliging in gebouwen of bij leegstand. Of u nu een tijdelijke beveiligingsoplossing zoekt voor een leegstaand pand, een bouwobject of evenement, EBN Veiligheidsdienst biedt flexibele, effectieve en betrouwbare mobiele beveiligingssystemen op maat van uw specifieke behoeften.

Mobiele camera-1

Voordelen van een mobiel alarmsysteem:

  1. Flexibele beveiliging op maat: Onze mobiele alarmsystemen zijn ontworpen voor aanpasbaarheid, waardoor ze perfect aansluiten op de specifieke eisen van uw gebouw of leegstaande locatie.
  2. Real-time monitoring door meldkameraansluiting: Met directe aansluiting op onze meldkamer wordt uw beveiliging versterkt door professionele monitoring en directe reactie op elk incident.
  3. Slimme detectietechnologie: Onze systemen zijn voorzien van geavanceerde detectiemogelijkheden, zodat onze meldkamer alleen meldingen ontvangt bij daadwerkelijke bedreigingen.
  4. Alarmopvolging op maat: Bij een alarmmelding staan onze mobiele surveillanten paraat voor snelle en efficiënte opvolging, waardoor u gemoedsrust heeft, zelfs als u er niet bent.

Toepassingen van mobiele alarmsystemen:

  • Leegstandbeveiliging: Bescherm uw leegstaande panden tegen inbraak en vandalisme met onze mobiele alarmsystemen.
  • Gebouwbeveiliging: Biedt een tijdelijke maar krachtige beveiligingsoplossing voor uw gebouw in afwachting van permanente installaties.
  • Bouwplaatsen: Bewaak bouwprojecten in real-time en voorkom diefstal of schade met snelle interventie.
  • Evenementenbeveiliging: Verhoog de veiligheid op tijdelijke locaties met mobiele alarmsystemen.

Neem contact met ons op

Klaar om uw gebouw of leegstaande locatie te beveiligen met geavanceerde mobiele alarmsystemen? Neem contact op met EBN Veiligheidsdienst en ontdek hoe wij u helpen uw eigendommen veilig te houden. Uw veiligheid, onze zorg – altijd en overal.

Dat vraagt om een uitgekiend beveiligingsplan met maatregelen op organisatorisch, bouwkundig en elektronisch gebied.

EBN Veiligheidsdienst maakt dat plan om er voor te zorgen dat alle beveiligingsmaatregelen op elkaar zijn afgestemd en samen het maximale uit de beveiliging halen.

Neem contact op

Wil je meer weten over werken bij EBN Veiligheidsdienst?

EBN is altijd op zoek naar nieuwe medewerkers.

Neem contact op