EBN heeft een geavanceerde meldkamer in huis. Groot voordeel hiervan is dat wij de ontvangst en afhandeling van alarmmeldingen in één keer af kunnen werken

Onze eigen centralisten zorgen 24/7 voor de alarmverificatie en een snelle en adequate afhandeling van onder andere inbraak-, brand- en overvalmeldingen.

De meldkamer is binnen EBN het episch centrum waar mens en techniek samen komen en van waaruit centraal wordt besloten welke inzet voor de klant noodzakelijk is.

Het is ook mogelijk om een aansluiting op onze meldkamer te hebben zonder alarmopvolging op locatie door een beveiligingsbeambte. Wij spreken dan met u af wie wij mogen bellen bij een melding van uw alarmsysteem of inbraaksysteem.

Intercomservice

Moet uw pand ook na kantooruren toegankelijk zijn voor bijvoorbeeld ploegendienstmedewerkers of schoonmakers? Maakt u dan gebruik van onze intercomservice. Via een persoonlijke ID-code en vooraf vastgelegde tijden wordt de toegang buiten kantooruren geregeld.

De intercomservice van EBN Veiligheidsdienst
Callcenter EBN Veiligheidsdienst

Callcenter / Telefoonservice

Uw klanten en relaties ook buiten kantoortijden persoonlijk en professioneel te woord staan? Maakt u dan gebruik van onze telefoonservice. U schakelt uw telefoon door naar onze meldkamer. Onze centralist staat uw klanten en relaties te woord volgens een met u afgesproken procedure. In het geval van storingsmeldingen bellen wij de dienstdoende monteur en maken rapport op van de situatie.

Cameratoezicht

Wilt u 24/7 bewaking voor uw pand of terrein, dan is live cameratoezicht een goede kosteneffectieve methode. EBN maakt daarbij gebruik van getriggerd (intelligent) cameratoezicht. Detectoren sturen de camera’s aan, waardoor een gerichte real-time controle plaatsvindt. Wanneer een camera wordt geactiveerd controleert de centralist het gebied binnen enkele seconden. Bij een verdachte situatie kan direct een surveillant en/of een hulpdienst (politie, brandweer,ambulance) worden gestuurd. Omdat het altijd geverifieerde meldingen zijn, krijgen deze hoge prioriteit van de politie.

Cameratoezicht van EBN Veiligheidsdienst

Dat vraagt om een uitgekiend beveiligingsplan met maatregelen op organisatorisch, bouwkundig en elektronisch gebied.

EBN Veiligheidsdienst maakt dat plan om er voor te zorgen dat alle beveiligingsmaatregelen op elkaar zijn afgestemd en samen het maximale uit de beveiliging halen.

Neem contact op

Wil je meer weten over werken bij EBN Veiligheidsdienst?

EBN is altijd op zoek naar nieuwe medewerkers.

Neem contact op