Security Host
EBN Veiligheidsdienst is een begrip in Midden-West Brabant. Een van de belangrijkste diensten van EBN is de mobiele surveillance. Deze bestaat uit vele onderdelen waarvan preventieve beveiliging, alarmopvolging, bedrijfs-opening en -sluiting een aantal zijn.
Als security host zie je toe op de veiligheid en tegelijkertijd heb je een dienstverlenende rol.In deze rol ben jij het eerste aanspreek punt en kunnen bezoekers en medewerkers, van het object waar jij op dat moment werkzaam bent, voor vragen of andere zaken terecht.

Hoe ziet een mogelijke dag als Security Host eruit
Als je een ochtenddienst hebt start je meestal vroeg in de morgen  bij het object waar je die dag bent ingepland. Uiteraard ben je op tijd aanwezig op jouw werk, want je neemt je werk serieus. Je opent het pand zodat medewerkers en leveranciers naar binnen kunnen en neemt plaats achter de receptie.

Security Host EBN
Je zorgt ervoor dat iedereen jou ziet en dat jij ook iedereen kunt zien. Je houdt een oogje in het zeil voor wat betreft veiligheid en maakt bezoekerspasjes aan indien nodig. Als de telefoon overgaat, neem je deze op  en verbind je deze door naar de juiste persoon. Je biedt, wanneer de situatie erom vraagt, net dat stukje extra service aan. Je ontvangt de bezoeker klantvriendelijk en gastvrij.
Na jouw dienst, draag jij jouw werkzaamheden over aan een collega, of je sluit alles af.

Wat neem een Security Host mee
Als security host ben jij het visitekaartje van zowel de opdrachtgever als van EBN Veiligheidsdienst.
Je bent in het bezit van een MBO2 opleiding beveiliging, waar nodig met specifieke aanvulling zoals BHV, AED, VCA, EHBO e.a.. Heb je dit diploma nog niet dan stellen wij jou in de gelegenheid om dit diploma te behalen.
Het is van belang dat je als Security host de volgende eigenschappen hebt:

 • Je bent servicegericht, klantvriendelijk en representatief
 • Je spreekt en schrijft goed Nederlands en eventueel ook Engels
 • Je bent flexibel en stressbestendig ingesteld
 • Je hebt een volwassen en ervaren uitstraling
 • Je neemt een proactieve houding aan
 • Je bent bekend met het omgaan van telefoonverkeer
 • Je bent een gastvrouw/gastheer in hart en nieren
 • Je bent dienstverlenend

Wat biedt EBN jou:
Bij EBN vinden wij het belangrijk dat onze collega’s veilig en goed hun werken kunnen uitvoeren. Onze uitrusting bestaat uit moderne apparatuur om ervoor te zorgen dat jij jouw werk goed kunt doen. Daarnaast rijden wij met elektrische auto’s.
Onze arbeidsvoorwaarden zijn marktconform en afhankelijk van de kennis en ervaring die jij al meeneemt. Wij hanteren de CAO voor Particuliere Veiligheidsorganisaties.
Ben jij nog niet in het bezit van de juiste papieren, dan willen wij graag investeren in jou. Wij bieden jou de mogelijkheid om opleidingen te volgen die nodig zijn voor deze functie.

Solliciteren?
Ben je enthousiast en geïnteresseerd in deze functie, stuur dan jouw CV en motivatiebrief naar ebnpersoneelszaken@ebnbreda.nl of via het formulier op deze pagina. Binnen 48 uur kun je van ons een reactie verwachten.

Onze sollicitatieprocedure is als volgt.:

 • Telefonische intake
 • Eerste kennismakingsgesprek
 • Screening “onbesproken gedrag”
 • Eventueel meeloop dag
 • Tekenen arbeidsovereenkomst

Heb je vragen over EBN en deze vacature, neem dan contact met ons op; 076-5205206 (optie 4).