Stagiair Beveiligingsbeambte

EBN Veiligheidsdienst is een begrip in Midden-West Brabant. Een van de oudste en bekende diensten van EBN is de mobiele surveillance. Deze bestaat uit vele onderdelen waarvan preventieve beveiliging, alarmopvolging, bedrijfs-opening en -sluiting een aantal zijn.

Volg je de opleiding Beveiligingsbeambte Niveau 2 en ben je op zoek naar een leerzaam stageadres? EBN is een erkend stage bedrijf!

Wat kun je verwachten

Als stagiair krijg je bij EBN Veiligheidsdiensten een goede indruk wat ons mooie vak als Beveiligingsbeambte betekent. In jouw stageperiode zul je kennis maken met alle afwisselende werkzaamheden die bij een Beveiligingsbeambte horen, denk dan bijvoorbeeld aan objectbeveiliging, mobiele surveillance of security hoste. Eerst wordt je ingewerkt om vervolgens zelfstandig aan de slag te gaan.

Stagiair beveiligingsbeambte EBN
Als stagiair heb jij een vaste praktijkbegeleider die je begeleidt en helpt met de opdrachten die je voor de opleiding moet uitvoeren. Daarnaast zal er gedurende stage terugkomdagen aandacht zijn voor het praktijkwerkboek en de voorbereiding op het praktijkexamen.

Loop je stage bij EBN, dan krijg je alle gewerkte uren volledig uitbetaald volgens de CAO Particuliere Beveiliging. Bij EBN ben je, als stagiair, geen nummer, maar een medewerker met een naam.

Solliciteren

Ben je enthousiast en geïnteresseerd in deze functie, stuur dan jouw CV en motivatiebrief naar ebnpersoneelszaken@ebnbreda.nl of via het formulier op onderaan deze pagina. Binnen 48 uur kun je van ons een reactie verwachten.

Onze sollicitatieprocedure is als volgt.:

  • Telefonische intake
  • Eerste kennismakingsgesprek
  • Screening “onbesproken gedrag”
  • Eventueel meeloop dag
  • Tekenen arbeidsovereenkomst

Heb je vragen over EBN en deze vacature, neem dan contact met personeelszaken op; 076-5205206 (optie 4).