Voor ons mobiele surveillance team zijn wij op zoek naar een gemotiveerde en zelfstandige collega (dag-/avond-/nachtdiensten 7 dagen per week)

Beveiliger Mobiele Surveillance
EBN Veiligheidsdiensten is een begrip in Midden-West Brabant. Een van de oudste en bekende diensten van EBN is de mobiele surveillance. Deze bestaat uit vele onderdelen waarvan preventieve beveiliging, alarmopvolging, bedrijfs-opening en -sluiting een aantal zijn. In de mobiele surveillance werk je in een afwisselend rooster van dag-/avond-/nachtdiensten verspreid over 7 dagen per week.

Als mobiele surveillant ben je verantwoordelijk voor de uitvoering van openings- en sluitingsroutes bij bedrijven en/of terreinen, opvolgen van alarmmeldingen, preventieve surveillance routes of eventuele receptiediensten (bij opening).  

In deze rol neem jij jouw verantwoordelijkheid voor de eigendommen van onze klanten en speel jij een belangrijke rol in preventieve beveiliging. Je weet als geen ander onveilige of ongewenste situaties goed in schatten en handelt slagvaardig en professioneel om deze situaties te voorkomen of te beëindigen. 

mobiele surveillant EBN
Hoe ziet een dag eruit van een Mobiele Surveillant:
Je start jouw dag het hoofdkantoor of een steunpunt van EBN.  Je bent op tijd aanwezig om nog even een bak koffie te drinken. Ondertussen verzamel jij jouw spullen en weet jij welke route er vandaag voor jou op de planning staat.  

Er wordt een surveillance auto aan jou toegewezen, waarmee jij op pad gaat. Allereerst check je de auto of er genoeg olie, ruitenvloeistof etc. inzit en of de auto voldoende is opgeladen, wij rijden nl elektrisch. Vervolgens start jij jouw dienst. Vandaag begint jouw dienst in gemeente Moerdijk waar je een openingsdienst hebt bij het gemeentehuis. Dit houdt in dat jij het gemeentehuis opent en de receptie beheert totdat deze wordt overgenomen door de receptioniste van dit gemeentehuis. Daarna rijd je terug naar ons hoofdkantoor, om de centrale ondersteuning te bieden, sleutels van bedrijven op te halen of te brengen, check ups te doen bij onze EBN auto’s of andere hand en spandiensten.  

Om 11.00 uur rijd je richting de binnenstad van Breda en sluit je de paaltjes. Als je dit hebt gedaan is het tijd om te lunchen, mits erg geen alarmmelding binnen komt.  Anders ben je daar naartoe onderweg. Geen dag is nl hetzelfde. 

Na de lunch start je met een terreincontrole en als die is afgerond rijd je weer naar het hoofdkantoor van EBN om, als je nog even tijd hebt, de centrale nog even te ondersteunen tot jouw dienst erop zit.  

Heb je een avond, nacht of weekenddienst dan heb je uiteraard andere werkzaamheden en verantwoordelijkheden. Hierdoor heb je veel afwisseling in jouw werk. 

Wat neemt een Mobiele Surveillant mee:
Je bent in het bezit van een MBO2 opleiding beveiliging, waar nodig met specifieke aanvulling zoals BHV, AED, VCA, EHBO, Havenbeveiliger e.a.. Heb je dit diploma nog niet dan stellen wij jou in de gelegenheid om dit diploma te behalen. 

 • Je bent zelfstandig en neemt de verantwoordelijkheid. 
 • Je hebt minimaal rijbewijs B, je rijdt graag auto en je bent je bewust dat je een veiligheidsdienst uitstraalt. 
 • Je spreekt en schrijft goed Nederlands en eventueel ook Engels.  
 • Je bent gemotiveerd en je wilt jezelf graag blijven ontwikkelen. 
 • Je bent bereid om in wisselende diensten te werken, dag-, avond-, nacht- en weekenddiensten. 
 • Je bent stressbestendig en weet jouw hoofd cool te houden op momenten dat dat nodig is. 
 • Je hebt goede sociale vaardigheden. 
 • Je bent een onderdeel van een team, maar je vindt het prettig om zelfstandig te werken. 
 • Je houdt van afwisseling in het werk en weet ad hoc te schakelen.  

Wat biedt EBN jou:
Bij EBN vinden wij het belangrijk dat onze collega’s veilig en goed hun werken kunnen uitvoeren. Onze uitrusting bestaat uit modern apparatuur om ervoor te zorgen dat jij jouw werk goed kunt doen. Daarnaast rijden wij met elektrische auto’s.  

Onze arbeidsvoorwaarden zijn marktconform en afhankelijk van de kennis en ervaring die jij al meeneemt. Wij hanteren de CAO voor Particuliere Veiligheidsorganisaties. 

Ben jij nog niet in het bezit van de juiste papieren, dan willen wij graag investeren in jou. Wij bieden jou de mogelijkheid om opleidingen te volgen die nodig zijn voor deze functie. 

Solliciteren?
Ben je enthousiast en geïnteresseerd in deze functie, stuur dan jouw CV en motivatiebrief naar ebnpersoneelszaken@ebnbreda.nl of via het formulier op deze pagina. Binnen 48 uur kun je van ons een reactie verwachten.  

Onze sollicitatieprocedure is als volgt.: 

 • Telefonische intake 
 • Eerste kennismakingsgesprek 
 • Screening “onbesproken gedrag” 
 • Eventueel meeloop dag 
 • Tekenen arbeidsovereenkomst 

Heb je vragen over EBN en deze vacature, neem dan contact met ons op; 076-5205206 (optie 4).