Objectbeveiliger
EBN Veiligheidsdienst is een begrip in Midden-West Brabant. Opgericht in 1919 is het een van de oudste zelfstandige beveiligingsbedrijven van Nederland. Onze dienstverlening bestaat uit verschillende onderdelen, centrale, security host, mobiele surveillance en objectbeveiliging.

Als objectbeveiliger werk je op (high risk) locaties waarbij de beveiliging van bezoekers, medewerkers en het object centraal staat. Deze afwisselende job heeft een divers takenpakket, zoals o.a. het openen en sluiten van het pand, het ontvangen en aanmelden van bezoekers, het aanmaken van bezoekerspassen, het controleren en ontvangen van binnenkomende goederen, valet parking, receptietaken. Jouw hoofddoel is het creëren van een veilige (werk)omgeving. In deze rol neem jij jouw verantwoordelijkheid voor de eigendommen van onze klanten en speel jij een belangrijke rol in preventieve beveiliging. Je weet als geen ander onveilige of ongewenste situaties goed in schatten en handelt slagvaardig en professioneel om deze situaties te voorkomen of te beëindigen.

Objectbeveiliger EBN

Hoe ziet een dag eruit van een Objectbeveiliger:
Je start jouw dag al op tijd, want je bent verantwoordelijk voor een openingsronde door het gebouw waar je voor bent ingedeeld. Allereerst open je het gebouw en zorg je ervoor dat het gebouw toegankelijk, veilig en representatief oogt. Nadat je jouw ronde hebt gedaan, neem je plaats achter jouw werkplek. Vanuit deze werkplek heb jij een goed overzicht over de ruimte waar bezoekers, medewerkers en goederen binnenkomen.

Tijdens jouw dienst ontvang je medewerkers, bezoekers en goederen, je maakt bezoekerspassen, neemt de telefoon aan en verbind door, staat mensen te woord en zo nu en dan verzorg je valet parking. Na jouw dienst draag je de werkzaamheden over aan jouw collega die de sluitingsdienst heeft. In deze laatste dienst eindigt jouw werk met een sluitingsroute door het gebouw en zie je er op toe dat iedereen het gebouw heeft verlaten en dat het gebouw klaar is om gesloten te worden.

Wat neemt een Objectbeveiliger mee:
Je bent in het bezit van een MBO2 opleiding beveiliging, waar nodig met specifieke aanvulling zoals BHV, AED, VCA, EHBO e.a.. Heb je dit diploma nog niet dan stellen wij jou in de gelegenheid om dit diploma te behalen.

 • Je bent zelfstandig en neemt de verantwoordelijkheid.
 • Je spreekt en schrijft goed Nederlands, Engels is een pré.
 • Je bent gemotiveerd en je wilt jezelf graag blijven ontwikkelen.
 • Je bent bereid om in wisselende diensten te werken, dag-, avond-, nacht- en weekenddiensten.
 • Je bent stressbestendig en weet jouw hoofd cool te houden op momenten dat dat nodig is.
 • Je hebt goede sociale vaardigheden.
 • Je bent een onderdeel van een team, maar je vindt het prettig om zelfstandig te werken.
 • Je houdt van afwisseling in het werk en weet ad hoc te schakelen.

Wat biedt EBN jou:
Bij EBN Veiligheidsdienst vinden wij het belangrijk dat onze collega’s veilig en goed hun werken kunnen uitvoeren. Onze uitrusting bestaat uit modern apparatuur om ervoor te zorgen dat jij jouw werk goed kunt doen. Daarnaast rijden wij met elektrische auto’s.

Onze arbeidsvoorwaarden zijn marktconform en afhankelijk van de kennis en ervaring die jij al meeneemt. Wij hanteren de CAO voor Particuliere Veiligheidsorganisaties.

Ben jij nog niet in het bezit van de juiste papieren, dan willen wij graag investeren in jou. Wij bieden jou de mogelijkheid om opleidingen te volgen die nodig zijn voor deze functie.

Solliciteren?
Ben je enthousiast en geïnteresseerd in deze functie, stuur dan jouw CV en motivatiebrief naar ebnpersoneelszaken@ebnbreda.nl of via het formulier op deze pagina. Binnen 48 uur kun je van ons een reactie verwachten.

Onze sollicitatieprocedure is als volgt.:

 • Telefonische intake
 • Eerste kennismakingsgesprek
 • Screening “onbesproken gedrag”
 • Eventueel meeloop dag
 • Tekenen arbeidsovereenkomst

Heb je vragen over EBN en deze vacature, neem dan contact met ons op; 076-5205206 (optie 4).