Eind goed, al goed

Afgelopen weekend, zaterdag 5 september, vond Dreamvillage 2015 plaats in Breda. Dit betekende 15.000 extra bezoekers rondom de bedrijventerreinen Breda Oost/Minervum. EBN Veiligheidsdienst heeft diverse maatregelen getroffen om de veiligheid van de klanten op dat terrein te garanderen.

Allereerst koos EBN voor inzet van extra bewaking in aanloop van, tot ná de afloop van het evenement. De surveillanten hebben preventief de looproute van festivalgangers gecontroleerd waarbij meerdere bedrijfspoorten open bleken te staan. We hebben deze bedrijventerreinen afgesloten.

Dankzij directe communicatie en afstemming met de politie en verkeersregelaars, waren alle betrokken goed geïnformeerd en alert op verdachte situaties. Zo zijn gedurende deze dag enkele verdachte auto’s tot vertrek van het terrein in de gaten gehouden. Dankzij de inzet van de extra bewaking konden ook alle inbraakalarmen afgehandeld worden met een aanrijdtijd van 2 tot 5 minuten. We zijn blij te kunnen melden dat er, mede dankzij deze maatregelen, geen gevallen van schade of overlast hebben plaatsgevonden.

TIP: Weet wat er gebeurt in uw regio en neem passende maatregelen. Voorkom ongenode bezoekers door uw terrein goed af te sluiten!