Beveiliging in boevenpak

Om de eigen dienstverlening continu te controleren en verbeteren organiseert EBN geregeld audits. Ook in september trokken Daniël Gosens, Wesley van Dongen en Dominique Heijnen het boevenpak aan. Met de toestemming van deze klant op het terrein Borchwerf en de politiemeldkamer ingeseind ging de bivakmuts op. 

Dominique vertelt: “Met de auto verscholen achter bosjes benaderden we het donkere terrein. Bij het openen van de poort ging het inbraakalarm direct af. We hebben de poort op een kier laten staan en zijn via de dichtstbijzijnde zij-ingang naar binnen gegaan. Om de "inbraak" zo echt mogelijk te laten lijken openden we binnen enkele kastdeuren en binnendeuren. Hierna hebben wij ons verschanst in het directiekantoor op de 1e verdieping. Daar hadden we een goed overzicht over het pand, het terrein en de straat.

Binnen 10 minuten komt de surveillant aangereden. Deze parkeert zijn auto buiten het terrein en controleert het pand extern. Bij het tegenkomen van de openstaande poort legt surveillant al direct contact met EBN-meldkamer! Alert en met open verbinding controleert hij het pand extern. Wanneer hij de open zij-deur ziet waarschuwt hij direct de politie. De surveillant heeft hierop afstand genomen (eigen veiligheid eerst) en het pand rondom goed in de gaten gehouden. Hierop hebben wij ons gemeld en uitgelegd dat het om een audit ging.”

Wilt u bijdragen aan de continue kwaliteitsverbetering van EBN én lijkt het u leuk eens bij u eigen pand ‘in te breken’? Dan horen we graag van u!