Na een inbraak ga je toch even opnieuw nadenken…

“Ergens eind jaren negentig liep ik Ed Oostdijk tegen het lijf, in Etten-Leur. Als accountmanager van EBN Veiligheidsdienst wist hij mij goed te adviseren. Sindsdien heb ik geen seconde overwogen een ander beveiligingsbedrijf te benaderen.” aldus Mr. Rob van den Eijnden, Notaris bij E&L Notarissen.

 

Inbraak tijdens werk

“Op een donkere winteravond was een medewerker op de eerste etage nog aan het werk in het pand. Het alarm was dus nog niet geactiveerd. Bij het afsluiten bleek er op de begane grond ingebroken te zijn. Toen ik geïnformeerd werd heb ik direct EBN gebeld en de politie. EBN was er gelukkig heel  erg snel.”

Beveiliging gaat verder dan materiele zaken

Rob vertelt: “We zijn notarieel deskundig en actief op het gebied op drie bedrijfsonderdelen. Personen- en familierecht/erfrecht, onroerend goed, en ondernemingsrecht. We zijn met vier notarissen, 3 kandidaat-notarissen en 20 medewerkers. Na deze spannende ervaring ga je opnieuw over hun veiligheid nadenken.“

Gedeeld pand maar eigen systemen

“We zijn mede-eigenaar van dit pand samen met Asselbergs & Klinkhamers Advocaten. We hebben gekozen voor elk een eigen alarmsysteem. Dit hebben we wel allebei bij EBN geregeld.” Het pand is eenvoudig bereikbaar vanaf de snelweg en in het oog springend bij de toegangspoort van Etten-Leur. 

Periodiek updaten

Na de inbraak is iedereen weer alert. Zo vertelt Rob. “In het dagelijks werk ben je niet zo kritisch bezig met de veiligheid. Ook gaat de techniek steeds verder. De inbraak heeft mij op dit punt wel wakker geschud. Eigenlijk kan ik iedereen adviseren periodiek het veiligheidssysteem te bespreken met je eigen EBN-accountmanager. “ Na de inbraak hebben zij aanpassingen gedaan, die ook voor de inbraak mogelijk waren. “Je wilt medewerkers uiteraard een veilig gevoel bieden, ook als het buiten vroeg donker is.”

Korte lijnen, snel contact

Op de vraag wat EBN voor hem uniek maakt antwoord Rob: “Wat ik zelf heel prettig vind is het rechtstreekse en snelle contact met mijn accountmanager. Sinds de start heeft Ed Oostdijk zich altijd betrokken getoond. De extra stappen die hij voor ons zet maakt de samenwerking met EBN extra waardevol. Ook wanneer hij eigenlijk vrij was bleek hij bereikbaar als ik vragen had.”

Meer informatie?

Heeft u interesse in de dienstverlening van E&L Notarissen? Dan kunt u meer over hen lezen op www.elnotarissen.nl. Contact neemt u eenvoudig op via info@elnotarissen.nl . Informatie over toegankelijke veiligheid treft u op www.ebnveiligheidsdienst.nl . Wilt u EBN vrijblijvend een vraag stellen? Mail aan info@ebn-veiligheidsdienst.nl of bel 076-5205206.