Inbraak, brandmeld- en ontruimingssystemen

Een verbouwing, verhuizing of een defect zijn bij uitstek gelegenheden om na te denken over uw inbraak, brandmeld- of ontruimingssysteem. Laatst mochten we voor een bedrijf op Haventerrein Moerdijk de complete installatie verzorgen. In het bestaande gebouw was alles verouderd en werd de totale installatie vervangen. De installaties van de twee nieuwe panden werden hierop aangesloten. Dat vraagt om een uitgekiend beveiligingsplan.

EBN heeft meerdere Registered Security Experts (RSE) in dienst. Een RSE is een door de SERN (Security Expert Register Nederland) erkende beveiligingsexpert. De adviseur werkt volgens De Haagse Methodiek (DHM). Hierdoor kan de RSE op gestructureerde wijze een beveiligingsplan opstellen waarin rekening wordt gehouden met de aanwezige organisatorische, bouwkundige en elektronische (OBE) maatregelen en hij onderhoudt dit plan. De techniek ontwikkelt zich razendsnel. Daarom hebben ook de kwaliteit en betrouwbaarheid van technische maatregelen een belangrijke rol in het beveiligingsplan.

We werken volgens de Verbeterde Risico Klasse Indeling (VRKI), zodat de inbraakinstallatie aan uw wensen én aan de eisen van de verzekeraar voldoet. Voor de brandmeld- en ontruimingsinstallatie maken we een Programma van Eisen.

Vervolgens installeren we samen met onze BORG-gecertificeerde partners de apparatuur op uw locatie en testen we uitgebreid of alles goed werkt. Bij inbraak of brand staan wij als gecertificeerd beveiligingsbedrijf paraat. Een melding komt in onze eigen meldkamer binnen en wordt direct opgepakt door onze ervaren operators en surveillanten. Door onze nauwe samenwerking met de politie kunt u dus veilig ondernemen.

EBN heeft de kennis en ervaring om ervoor te zorgen dat alle middelen en maatregelen perfect op elkaar worden afgestemd. Onze technici zijn speciaal opgeleid om BORG-gecertificeerde systemen te plaatsen. Ook kunnen zij het vereiste jaarlijkse onderhoud uitvoeren.

Uiteraard kunnen ook bestaande inbraak- en alarmsystemen worden overgenomen. Maak een afspraak voor het bespreken van de mogelijkheden.