Bedankt voor uw vertrouwen

Dit jaar hebben we de beveiliging en bewaking voor u mogen verzorgen. Onze medewerkers deden dit met veel plezier en toewijding. Bedankt voor het vertrouwen dat u ons hierin heeft gegeven. Ook in 2019 staan we graag weer voor u klaar! 

In het nieuwe jaar willen we nog meer aandacht schenken aan hospitality services, waarbij we de veiligheid en gastvrijheid combineren wat passend is voor uw bedrijf. Dit willen we laten zien in een professionele gastvrije ontvangst van uw bezoekers met een nog hoger veiligheidsgevoel. Onze accountmanagers gaan in 2019 graag met u hierover in gesprek. Uiteraard helpen zij u ook graag met uw beveiligingsvragen of –wensen en voorzien zij u van een vrijblijvend advies.

Ook voor het einde van het jaar geven we graag nog een tip:

December vraagt om meer aandacht als het gaat om bedrijfsveiligheid. De bezetting van bedrijven is lager tijdens de feestdagen of er is een collectieve sluiting. Daarbij is het ook vroeger donker en dat maakt de situatie rondom het bedrijfspand onoverzichtelijker. Zorg daarom tijdens deze periode dat uw pand goed verlicht is, vergeet niet uw alarm aan te zetten, controleer uw camera en laat deze eventueel doorschakelen naar ons alarmcentrale. Ook kunnen wij eventueel een extra controleronde voor u doen. Wij gunnen u om even afstand te kunnen nemen van het werk en in alle rust te genieten van de feestdagen.

Alle medewerkers en directie van EBN Veiligheidsdienst wensen u zorgeloze feestdagen en een veilig 2019!