EBN opent nieuw steunpunt in Moerdijk

EBN bedient meer dan 200 individuele klanten op haven- en industrieterrein Moerdijk met portier- en receptiediensten, objectbeveiliging, ISPS, alarmopvolging, aansluiting meldkamer, openingen/sluitingen, controlerondes en visitaties. Daarom hebben wij per 1 juni 2018 een gloednieuw steunpunt geopend; centraal gelegen aan de Middenweg bij CCT. Hierdoor blijven onze reactietijden kort en zijn onze surveillanten altijd dichtbij. U profiteert 24/7 van professionele afhandelingen van uw alarmmeldingen.

Samenwerking met Securitas

EBN heeft een samenwerking met Securitas, de collectieve beveiliger sinds 1 mei 2018 op het gebied van surveillance op Moerdijk. Beide partijen zullen elkaar ondersteunen waar nodig.

CCT

Combined Cargo Terminals (CCT) biedt op zijn terminal 24/7 uitgebreide faciliteiten voor overslag en opslag van containers, breakbulk en stukgoed. CCT is een full-service zeehaven en de draaischijf voor trimodaal transport door heel Europa. Het complex omvat een shortsea-terminal en inlandterminal ineen. CCT heeft een strategische ligging in Moerdijk. Vanuit deze locatie kan EBN het gehele haven- en industrieterrein bedienen.