EBN krijgt beveiligingsopdracht SCBBR opnieuw gegund

Voor u als ondernemer een veilige gedachte! EBN blijft ook in Roosendaal doen waar zij goed in is: uw collectieve en preventieve surveillance!
 
Tien jaar uw partner
De nieuwe gunning van de SCBBR voor de beveiliging van de bedrijventerreinen Borchwerf en Majoppeveld in Roosendaal, is ook nu weer EBN gegund. Al sinds 2010 is EBN uw collectieve beveiliger en blijft dit in ieder geval tot 2021!    
Sandra Görög, relatiemanager bij EBN, is blij met de gunning. “Door onze aanwezigheid als collectieve beveiliger op de omliggende terreinen fungeren wij als kennisbank voor de beveiliging in Midden West Brabant.”
 
Altijd dichtbij
Vanuit twee uitvalsbasissen, één op Venneveld (Majoppeveld) en één op Borchwerf (Borchwerf I) zijn er continu minstens 7 surveillancewagens operationeel in het werkgebied Roosendaal. Operationeel manager Dominique Heijnen vertelt: “Naast de 2 bovengenoemde steunpunten in Roosendaal hebben we 9 regionale uitvalsbasissen met een back-up van 40 surveillancevoertuigen, hierdoor zijn wij altijd dichtbij. Met onze regionale kennis kunnen wij u uitstekend bedienen, zodat u kunt doen waar u goed in bent: ondernemen!”

Korte lijntjes voor een veilig terrein
Door de gunning tot 2021 blijven onze surveillanten de ogen en oren in de avond- weekend en nachtelijke uren. Parkmanagers Olav Posthumus en Pieter Wierckx worden continue op de hoogte gehouden van bijzonderheden op de bedrijventerreinen. Zo mag EBN bijdragen aan een schoon, heel en bovenal veilig bedrijventerrein.

Innovatie
Beveiliging staat niet stil en is continu in ontwikkeling. Zo ook de collectieve surveillance in Roosendaal. Op een innovatieve maar geheel nieuwe wijze kunnen wij onze meldkamer-, alarmopvolging en surveillancediensten blijven continueren en uitbreiden.
 
Vragen?
Wat kan EBN voor u betekenen? We leveren altijd maatwerk, met uw kernwaarden, omgeving en processen als uitgangspunt. Neem gerust contact op: verkoop@ebn-veiligheidsdienst.nl