Cushman & Wakefield en EBN gaan samen verder

EBN verzorgde eerder receptiediensten voor diverse grote gebouwenbeheerders van deze locatie. Per augustus 2017 heeft Cushman & Wakefield het Asset Management voor eigenares Pensioenfonds Metaal & Techniek van het pand aan de Statenlaan in ‘s-Hertogenbosch overgenomen en zij hebben deze week laten weten dat zij de hospitality diensten van EBN graag willen behouden.

Het is altijd even spannend of een nieuwe eigenaar wil blijven samenwerken met partners van de voormalige eigenaar. Dit is helemaal niet vanzelfsprekend, want iedere ondernemer heeft zijn eigen visie, zo ook eigenares PM&T en Asset Manager Cushman & Wakefield. Zij wilden een nieuw team, met een frisse blik en nieuwe inspiratie, maar de kracht van hospitality in combinatie met security wilden zij behouden. Een pittige kluif voor veiligheidscoördinator Van Uden RSE en teamleider Kim Vissers van EBN Veiligheidsdienst.

Drie maanden kregen zij de tijd om alles te organiseren. Procedures en werkwijzen werden afgestemd op de behoefte van deze wereldwijd toonaangevende adviseur in commercieel vastgoed. Een nieuw team werd klaargestoomd om bezoekers een ultieme bezoekbeleving te geven met oog voor de veiligheidsaspecten binnen het pand. En het is gelukt! Per juni 2018 is er een nieuwe overeenkomst met elkaar getekend. En daar zijn we trots op!

“De combinatie van een vriendelijke en gastvrije ontvangst in combinatie met de security awareness opleiding die de dames en heer/heren in hun rugzakje hebben, zorgt voor de ideale combinatie tussen hospitality en veiligheid. Dit is de meerwaarde waarnaar we op zoek waren ten opzichte van een traditionele gastheer of gastvrouw”, aldus Cushman & Wakefield.

Over Cushman & Wakefield

Cushman & Wakefield verzorgt de aan- en verhuur en aan- en verkoop van commercieel vastgoed, beheer en asset management, vastgoedbeleggingen, taxaties en waarderingsadvies. In Nederland is Cushman & Wakefield marktleider en telt 500 medewerkers die vanuit 10 kantoren actief zijn voor banken, institutionele en particuliere beleggers, ontwikkelaars en gebruikers van commercieel vastgoed.