Conline Moerdijk kiest voor professionaliteit en service

Conline Coatings B.V. is een van Europa’s belangrijkste, onafhankelijke Pipe Coater. Het bedrijf houdt zich bezig met in- en uitwendige bekleding van buizen voor het transport van olie, gas, water en andere vloeistoffen. EBN beveiligt onder andere de grote opslaglocatie in Moerdijk.

Historie

EBN en Conline delen een rijke historie. EBN bestaat bijna honderd jaar en de geschiedenis van Conline gaat maar liefst terug tot 1850. Met productiefaciliteiten in Moerdijk, Maassluis, Nijmegen en Dordrecht, levert Conline Coatings haar diensten aan gas-, olie- en watermaatschappijen in Nederland, Europa en de rest van de wereld. EBN is uitgegroeid van de Eerste Bredase Nachtbeveiligingsdienst tot een totaalleverancier op veiligheid in geheel Nederland.

Conline gaat voor totaal

Naast productie verzorgt Conline ook een stuk ontzorging door voor klanten de producten op te slaan en de voorraad te beheren. Dit gaat verder dan enkel vierkante meters beschikbaar te stellen. Ook een zorgvuldig systeem voor voorraadbeheer en een volgsysteem behoren tot de diensten. Daarom kiest Conline ook voor EBN. “EBN Veiligheidsdienst verzorgt voor ons de totale bewaking van ons terrein en gebouwen, zowel door middel van controlerondes als elektronische beveiliging.” De elektronische beveiliging bestaat uit een inbraaksignaleringssysteem en een brandmeldsysteem. Deze zijn aangesloten op de EBN PAC-meldkamer. Hierdoor worden alarmmeldingen zorgvuldig opgevolgd en afgehandeld. “Dit doet EBN al sinds 2011 voor Conline, naar goede tevredenheid.”

Collectief én individueel

De samenwerking met EBN is vanuit een collectief (SBIM) Stichting Beveiliging Industrieterrein Moerdijk. “Daarnaast hebben wij gekozen voor aanvullende individuele diensten. De samenwerking met EBN is gebaseerd op professionele kennis van zaken, rekening houdend met de individuele wensen van ons bedrijf.” aldus Conline Coatings. Ed Oostdijk, manager bij EBN, beaamt de fijne samenwerking. “Dankzij de korte lijntjes kunnen wij klantgericht meedenken. Zo bieden we service op maat.”

Tip van Conline

“We werken volgens procedures welke bijdragen aan handhaving van onze certificaten, ISO 9001, 14001, en OHSAS 18001.” Deze normen dragen standaard bij aan een grotere veiligheid intern. Denk aan zaken als werkinstructies en veiligheidsbladen, inspectierondes, Arbo bijeenkomsten en BHV oefeningen. Een van die normen wil Conline als tip meegeven: het registreren en instrueren van bezoekers.