Een vertrouwd gezicht bij u in de buurt

Snelle reactietijden door de permanente aanwezigheid in Roosendaal! Sinds 2005 is Certa onderdeel van EBN Veiligheidsdienst. Hoewel wij landelijk opereren betekent beveiliging door Certa/EBN Veiligheidsdienst een lokaal bekend gezicht voor u. In zuidwest Nederland, het voormalig werkgebied van Certa beveiligt EBN Veiligheidsdienst meerdere (bedrijven-)terreinen, waaronder Borchwerf I, Majoppeveld, Borchwerf II te Roosendaal en Oud Gastel, de Oude Molen te Halsteren en de Nijverhei in Rucphen. Vanuit drie uitvalsbasissen zijn er continu minstens twaalf surveillancewagens operationeel in het werkgebied Bergen op Zoom en Roosendaal. Hiermee garanderen we snelle responstijden. 

 

EBN is altijd dichtbij.

Totaal leverancier voor veiligheid

EBN Veiligheidsdienst biedt u een totaalpakket aan diensten en services op het gebied van veiligheid. Een advies op maat voor beveiligingssystemen, alarmopvolging of security hostess zijn enkele van de mogelijkheden waarmee EBN u kan ontzorgen. Zowel op de zakelijke, non-profit als particuliere markt bieden wij oplossingen voor úw veiligheid.

Informatie en contact

Op deze website vindt u veel informatie. Natuurlijk maken we graag vrijblijvend een afspraak met u, om te bespreken wat EBN voor u kan betekenen. We leveren altijd maatwerk, met uw kernwaarden, omgeving en processen als uitgangspunt.