Camerasystemen

EBN biedt camerasystemen voor bedrijven en particulieren en heeft de kennis en ervaring om ervoor te zorgen dat alle middelen en maatregelen perfect op elkaar worden afgestemd.

Na een gedetailleerde analyse van uw bedrijfspand of woning bieden wij u een maatwerk oplossing met innovatieve kwaliteitsproducten.

Of u nu een camerasysteem wenst met detectiemogelijkheden of thermische camera’s voor warmtebeeld op een buitenterrein, er is altijd een passende oplossing. Ook een koppeling met het alarmsysteem en onze meldkamer behoort tot de mogelijkheden.

  • Huur en koop mogelijk
  • Overal live beeld via website of app
  • Uit te breiden met extra camera’s
  • Koppeling met onze meldkamer (voor bedrijven)
Camerasystemen EBN Breda -1
Camerasystemen EBN Breda -2

Wenst u een afspraak?

Onze adviseur komt graag vrijblijvend bij u langs voor het in kaart brengen van uw wensen. U ontvangt een gespecificeerde offerte met ontwerpschets. Is de offerte naar u wens en gaat u akkoord? Dan plannen wij in overleg met u de installatie in. Na installatie krijgt u een gedegen uitleg van onze technici.

Tevens verzorgen wij het preventief jaarlijks onderhoud om het systeem in conditie te houden.

Dat vraagt om een uitgekiend beveiligingsplan met maatregelen op organisatorisch, bouwkundig en elektronisch gebied.

EBN Veiligheidsdienst maakt dat plan om er voor te zorgen dat alle beveiligingsmaatregelen op elkaar zijn afgestemd en samen het maximale uit de beveiliging halen.

Neem contact op