Een vertrouwd gezicht bij u in de buurt

Sinds 2010 is RAN Bewaking onderdeel van EBN Veiligheidsdienst. Hoewel wij landelijk opereren betekent beveiliging door EBN Veiligheidsdienst een lokaal bekend gezicht voor u. In midden zuid Nederland, het voormalig werkgebied van RAN Bewaking beveiligt RAN/EBN Veiligheidsdienst alle (bedrijven-)terreinen in Oosterhout en zijn er continu minstens 10 surveillancewagens operationeel. Voor het werkgebied regio Oosterhout werkt EBN vanuit de uitvalbasis op bedrijventerrein "De Vijf Eiken" in Oosterhout. Vanuit de vier punten in Breda worden nog eens 20 wagens aangestuurd die kunnen ondersteunen. Voor de omliggende gemeenten wordt ook gebruik gemaakt van de uitvalsbasis in Moerdijk. Hiermee garanderen we snelle responstijden.

EBN is altijd dichtbij.

Totaal leverancier voor veiligheid

EBN Veiligheidsdienst biedt u een totaalpakket aan diensten en services op het gebied van veiligheid. Een advies op maat voor beveiligingssystemen, alarmopvolging of security hostess zijn enkele van de mogelijkheden waarmee EBN u kan ontzorgen. Zowel op de zakelijke, non-profit als particuliere markt bieden wij oplossingen voor úw veiligheid.

Informatie en contact

Op deze website vindt u veel informatie. Natuurlijk maken we graag vrijblijvend een afspraak met u, om te bespreken wat EBN voor u kan betekenen. We leveren altijd maatwerk, met uw kernwaarden, omgeving en processen als uitgangspunt.